343 Industries vahvisti Halo Infiniten julkaisuajankohdaksi vuoden 2021 syksyn – ”Emme tee tätä peliä itsellemme, teemme sen teille”

Elokuussa, 343 Industries kertoi Halo Infiniten julkaisun siirtyvän vuodelle 2021. Nyt, on yhtiö antanut pelin faneille tarkemman julkaisuajankohdan.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan, Halo Infinite oli tarkoitus julkaista Xbox Series X ja S -konsoleiden yhteydessä marraskuun 10. päivä.

Julkaisua kuitenkin viivästytettiin, heinäkuussa saapuneen pelidemon kerättyä valtava määrä negatiivista palautetta pelisarjan faneilta.

Tänään, 343 Industries kuitenkin kertoi pelinkehityksen olevan nyt hyvällä mallilla ja Halo Infiniten saapuvan markkinoille syksyllä 2021.

– Suuri osa palautteesta jonka kuulimme yhteisöltä vastasi omia näkemyksiämme ja työtä, johon olemme jo sitoutuneet. Silti palaute oli nöyrää ja se pakotti meidät tarkastelemaan lisämahdollisuuksia pelin parantamiseksi, kertoi 343 Industriesin taidevastaava Neill Harrison.

– Emme tee tätä peliä itsellemme, teemme sen teille. Tästä päivityksestä lähtien, aiomme jakaa enemmän siitä mitä teemme ja mikä tärkeintä, miksi niin teemme, kertoi 343 Industriesin taiteellinen johtaja Joseph Staten.

Voit lukea lisää pelin uusista räätälöintisuunnitelmista 343:n julkaisemasta tiedotteesta.

Halo Infinite julkaistaan PC:lle, Xbox Onelle, sekä Xbox Series X ja S -konsoleille, syksyllä 2021.

Lue myös: Halo 3: ODST lisättiin osaksi PC:n Master Chief -kokoelmaa!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: 343 Industries


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.