Vain 15-vuotias Anders Vejrgang on loistanut koko FIFA 21:n ajan FUT Champions Weekend League -turnauksissa ja vasta yli 500 ottelun jälkeen nuori tanskalainen hävisi ottelun.

RBLZ GAMING -organisaatiota edustava nuori tanskalainen on hämmästyttänyt koko FIFA-skenen taidoillaan. RBLZ Gaming ilmoitti Twitteriin, että Anders Vejrgang kerkesi voittaa 535 Weekend League -ottelua putkeen ennen yhtä tappiota.

RBLZ GAMING

@rblzgaming
A record for ages but every streak must come to an end 😌🔥

Biggest respect for @rblz_vejrgang 🙌👏 535-1 🏆

#RBLZ #RBLZgaming #esports #easports #FUT21 #Fifa21

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lauantai-iltana Black United kuitenkin onnistui kaatamaan Vejrgangin 5-1.

Black United loisti pallonhallinnalla ja johti 2-0 peliä, mutta 76 minuutin kohdalla kuultiin Andersin tyypillinen ”KOM NU” -huuto ja kavennusmaali tapahtui.

Comeback kuitenkin pysähtyi heti viiden minuutin jälkeen ja lopulta lukemat olivat tylyt 5-1.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

15-vuotiaan suoritus on kerännyt ison kasan ylistystä eikä ihme. Vastaavaa voittoputkea tuskin tulemme näkemään vähään aikaan – tai koskaan.

– Voitettuaan 535 FUT Champions -ottelua peräkkäin, kuningas Anders häviää. Vihamäärä, jota hän saa, on todella säälittävää. Pidä pääsi ylhäällä ja v*tut vihaajista. Olet tehnyt historiaa, Castro1021 kommentoi Twitteriin.

Castron pointti on erinomainen. On erittäin outoa ja surullista, miten paljon 15-vuotias saa vihaa niskaansa vain sen takia, kun hän on hyvä pelaamaan virtuaalista jalkapalloa.

– 535 voittoa peräkkäin. Olet nuori ja sinulla on elämä edessäsi. Paras saavutus, jonka olen koskaan nähnyt. Kun sinulla on vihaajia, niin se tarkoittaa kehittymistäsi. Mitä enemmän vihaajia, sitä parempi sinusta tulee. Tämä on alkua jollekin valtavalle ja vihaajat voivat vain haaveilla siitä, Krasi iski Twitteriin.

Korjaus: Anders oli kerinnyt täyttää 15 vuotta.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.