100 Thieves halusi järjestää hyväntekeväisyysturnauksen rasismia vastaan – Activision ei antanut lupaa

© Kuva: Infinity Ward

Activision on hylännyt 100 Thievesin pyynnön järjestää neljän viikon mittainen hyväntekeväisyysturnaus Call of Duty: Warzone -pelissä.

100 Thieves olisi lahjoittanut turnauksen tuotot, sekä 100 000 dollaria omasta pussistaan rasisminvastaiseen hyväntekeväisyyteen. Gamers for Equality -turnauksen yhteistyökumppaneina olisivat toimineet CashApp, sekä JBL Audio.

Myöhemmin esports-toimittaja Rod ”Slasher” Breslau sai kuitenkin tietoonsa CashApp-sponsorin olleen se syy, miksi Activision ei turnausta halunnut järjestää. 100 Thieves oli myös kieltäytynyt luopumaan CashApp-sponsoristaan, sillä yhtiö maksoi turnauksen järjestämisen.

Lue myös: Warzone-bugi sallii kolmen aseen kantamisen kerrallaan

Activision ei ollut pitänyt myöskään siitä, että 100 Thieves oli tehnyt turnauksesta julkisen jo ennen kuin he konsultoivat yhtiötä asiasta. Slasherin mukaan tämä oli luultavasti keino saada yleisö puolelleen, jos Activision päätyisi kieltämään turnauksen. Yksi Call of Duty Leaguen omistajista sanoi tämän olevan ”suoraa kiristystä”.

100 Thievesin omistaja Matthew ”Nadeshot” Haag twiittasi myöhemmin myös asiasta, ja kertoi että turnaus järjestetään tästä huolimatta jossakin toisessa pelissä, jota ei vielä toistaiseksi tiedetä.

Lue myös: Menikö tämä ohi? Katso Aleksi ”Aleksib” Virolaisen nerokas clutch Nukessa

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.