ENCE:n kokoonpano koki muutoksia, kun Lotan ”Spinx” Giladi siirtyi Vitalityyn ja Olek ”hades” Miskiewicz siirrettiin penkille. Heidän korvaajien hankkiminen ei kuitenkaan sujunut ihan mutkattomasti.

ENCE nappasi korvaajiksi tanskalaisen Valdemar ”valde” Vangsån sekä Alvaro ”SunPayus” Garcian. Valde ei kuitenkaan ollut ENCE:n ykkösvaihtoehto. ENCE:n pelinsisäinen johtaja Marco ”Snappi” Pfeiffer kertoi HLTV:n haastattelussa, että alun perin ENCE havitteli riveihinsä Sproutin romanialaista Laurentiu ”lauNX” Tarleaa. ENCE ja Sprout eivät kuitenkaan päässeet yhteisymmärrykseen siirrosta.

– LauNX oli ainoa, jossa tarjous tehtiin hyvissä ajoin ja hän halusi lähteä. Tarjosimme paljon, mutta Sprout hykäsi sen eikä hänen agenttinsa ollut laittanut ulosostoa hänen sopimukseensa, Snappi paljasti.

– Sen jälkeen pidimme tryouteja joidenkin pelaajien kanssa, sillä emme olleet 100-prosenttisen varmoja keneen päätyisimme, Snappi jatkoi.

Lopulta vaaka kallistui kokeneen valden suuntaan.

– Valde suoriutui loistavasti ja joukkue suoi häntä. Uskon hänen suoriutuvan hyvin ja hän vaikuttaa motivoituneelta saavuttaa isoja asioita, sillä hän ei ole vielä saavuttanut haluamaansa.

Valden lisäksi ENCE harkitsi Spinxin korvaajaksi puolalaislegenda Janusz ”Snax” Pogorzelskiä. Hän pelasi hiljattain ENCE:n riveissä toimien väliaikaisena vaihtomiehene Spinxille IEM Dallasissa.

– Harkitsimme häntä. Valitsimme joukkueena neljä eri pelaajaa, ja hän oli yksi heistä. Hänen valintansa oli lähellä. Tunnen Januszin ja olen pahoillani hänen puolestaan.

Valde sekä SunPayus debytoivat ENCE:n riveissä 16.9. ESL Pro Leaguessa.