S1mple huijasi Gambitia ovelasti – video näyttää mitä kävi

S1mple huijasi Gambitia ovelasti ottelussa CS:GO:n uusimmassa kartassa. Mauisnake näytti videollaan miten supertähti käytti pistooliaan koko joukkueen hämäämiseksi.

BLAST Premier Spring Final 2021 -turnauksessa finaalipaikasta pelasivat Gambit ja Natus Vincere. Gambit voitti 2-1 ja pääsi finaaliin, mutta toisena karttana nähtiin uusin lisäys Ancient. Ensimmäinen kartta Dust2 päättyi 16-14 Gambitille, Ancient 7-16 NaVille ja ratkaiseva Mirage 16-7 Gambitin hyväksi.

FPS-analyytikko Mauisnake julkaisi videon siitä, miten Oleksandr ”s1mple” Kostyliev kaatoi maailman parhaan joukkueen uudessa kartassa. Tilastot antavat suuntaa: 1,78 rating, kuudesti avaustappo, 10 kertaa AWP-tappo, eniten damagea sekä tappoja. s1mplen 24-11 kertoo paljon, mutta hänen dominointiinsa liittyi myös muuta, mikä ei tilastoissa näy.

Kierroksella 19 Gambit oli saanut säästöerällä ensimmäisen tapon ja NaVi etsi tappoja tuskaisesti. Noin 38 sekuntia oli kellossa, kun s1mple päätti heittää oman pistoolinsa maahan sellaiseen paikkaan, minkä vastustajatiimi kuulee. Gambit kuuli sen ja oletti pommin lentäneen maahan ja lähti kiertämään kohti B-saittia. NaVi pääsi ilmaiseksi sisään ja voitti kierroksen, mutta ilman nerokasta pelaamista tilanne olisi voinut olla erilainen.

Katso video tästä.

Lue myös: Kommentti: EA on ahne nero – uusi idea voi olla avain kaikkeen yritykselle

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä! 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.