OG julkaisi akatemiajoukkueen – heti debyyttivoitto!

OG julkaisi akatemiajoukkueen tiistaina ja joukkue onnistui debyytissään erinomaisesti. Organisaatio tiedotti helmikuussa akatemiasta, mutta kokoonpano julkaistiin kuukausia myöhemmin.

Akatemiajoukkueet ovat olleet kovaa huutoa ja tiistaina OG julkaisi heidän akatemiajoukkueen kokoonpanon. Organisaatio tiedotti tulevaisuuteen panostamisesta jo helmikuussa.

Kansainvälisen joukkueen keski-ikä on 19 ja mukana ovat seuraavat pelaajat: Arbnor ”Dementor” Pacolli, Alexandru ”s0und” Ștefan, Max ”Marix” Kugener, Blagoy ”Oxygen” Dimitrov ja Kaloyan ”shaiK” Borisov.

– Vihdoin voimme esitellä teille ihmelapset, jotka olemme valinneet. Tämä on ollut pitkä matka avoimien hakemusten kautta helmikuusta tähän päivään. Meille tuli yli 400 hakemusta ja valitsimme 40 henkilöä. Tryouttien jälkeen kesti noin kolme viikkoa ja sitten löysimme viimeisen viisikon, valmentaja Christian ”crisbyyy” Schmitt kommentoi.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

OG Academyn debyyttiottelu oli WePlay Academy League Season 4:n avaus. Turkkilainen Eternal Fire Academy hävisi 16-7 Dust2:n surkean T-puolen jälkeen.

Lue myös: IEM Dallas lohkot julki – Natus Vincere ja Entropiq sivuun turnauksesta

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.