Natus Vincere lopetti Gambitin voittoputken – mestaruus tuli huikean comebackin jälkeen

Natus Vincere lopetti Gambitin voittoputken ja päätyi mestaruuteen huikean comebackin jälkeen. Natus Vincere oli 0-2 tappiolla finaalissa, mutta onnistui voittamaan 3-2.

StarLadder CIS RMR 2021 -turnauksen finaalissa kohtasi 15 ottelun voittoputkessa oleva Gambit ja Natus Vincere. Gambit on voittanut neljä edellistä joukkueiden keskinäisistä kohtaamisista ja myös tässä turnauksessa irtosi 2-1 voitto. Nyt Valeriy ”B1T” Vakhovskiy sekä Aleksandr ”s1mple” Kostyliev päättivät toisin ja Natus Vincere teki finaalissa loistavan comebackin.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Gambit pääsi aloittamaan finaalin 1-0 asetelmasta, sillä se pääsi finaaliin turnauksen ylemmästä kaaviosta. Ennen finaalia joukkue oli hävinnyt vain kolme karttaa ja oli ottelupareissa voittamaton. Joukkueet valitsivat kartoiksi Ancientin, Dust2:n, Miragen ja Infernon.

Gambit tarrasi Vladislav ”Nafany” Gorshkovin johdolla mestaruudesta kiinni, kun Ancient meni 16-7 joukkueen hyväksi.

Natus Vincere joutui finaaliin selkä seinää vasten ja seuraavista kolmesta kartasta olisi pakko irrota voitto. Dustista irtosi ylivoimainen 9-16 voitto ja seuraavaksi suunnattiin Gambitin valitsemaan Mirageen. Miragessa B1T otti uskomattomat 31 tappoa ja s1mple tappoi AWP-tarkkuuskiväärillä 16. Ensimmäinen puolisko meni tasaisesti 7-8 Gambitille, mutta NaVin hyökkäys oli ylivoimaista ja kartta päättyi 16-11.

Kaiken ratkaisi Inferno, joka oli koko finaalin tasaisin kartta. Jännitys säilyi loppuun asti, sillä se päättyi 13-16 Natus Vincerelle eli joukkueet taistelivat 29 kierrosta. Denis ”electronic” Sharipov oli mies paikallaan ja lopetti Infernon 1.44 ratingin kanssa.

Natus Vincere voitti 40,000 dollaria ja 2000 RMR-pistettä. Gambit sai toisesta sijoituksesta 15,000 dollaria ja 1875 RMR-pistettä. Voitettujen RMR-pisteiden myötä molemmat ovat suuntaamassa PGL Major Stockholm -turnaukseen. IVY-alueelta viisi (5) joukkuetta suuntaa Valven majoreille.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Kuva: Natus Vincere

Lue myös: Kaksinkertainen major-voittaja jätti CS:GO:n – Kingmaker Valorantiin

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä! 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.