Natus Vincere lopetti Gambitin voittoputken ja päätyi mestaruuteen huikean comebackin jälkeen. Natus Vincere oli 0-2 tappiolla finaalissa, mutta onnistui voittamaan 3-2.

StarLadder CIS RMR 2021 -turnauksen finaalissa kohtasi 15 ottelun voittoputkessa oleva Gambit ja Natus Vincere. Gambit on voittanut neljä edellistä joukkueiden keskinäisistä kohtaamisista ja myös tässä turnauksessa irtosi 2-1 voitto. Nyt Valeriy ”B1T” Vakhovskiy sekä Aleksandr ”s1mple” Kostyliev päättivät toisin ja Natus Vincere teki finaalissa loistavan comebackin.

Play till the last round, no matter what, and take the victory. That's what it means to be NAVI.

📰: navi.gg/en/read/text/8…
#ObsessedWe #navination

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Gambit pääsi aloittamaan finaalin 1-0 asetelmasta, sillä se pääsi finaaliin turnauksen ylemmästä kaaviosta. Ennen finaalia joukkue oli hävinnyt vain kolme karttaa ja oli ottelupareissa voittamaton. Joukkueet valitsivat kartoiksi Ancientin, Dust2:n, Miragen ja Infernon.

Gambit tarrasi Vladislav ”Nafany” Gorshkovin johdolla mestaruudesta kiinni, kun Ancient meni 16-7 joukkueen hyväksi.

Natus Vincere joutui finaaliin selkä seinää vasten ja seuraavista kolmesta kartasta olisi pakko irrota voitto. Dustista irtosi ylivoimainen 9-16 voitto ja seuraavaksi suunnattiin Gambitin valitsemaan Mirageen. Miragessa B1T otti uskomattomat 31 tappoa ja s1mple tappoi AWP-tarkkuuskiväärillä 16. Ensimmäinen puolisko meni tasaisesti 7-8 Gambitille, mutta NaVin hyökkäys oli ylivoimaista ja kartta päättyi 16-11.

Kaiken ratkaisi Inferno, joka oli koko finaalin tasaisin kartta. Jännitys säilyi loppuun asti, sillä se päättyi 13-16 Natus Vincerelle eli joukkueet taistelivat 29 kierrosta. Denis ”electronic” Sharipov oli mies paikallaan ja lopetti Infernon 1.44 ratingin kanssa.

Natus Vincere voitti 40,000 dollaria ja 2000 RMR-pistettä. Gambit sai toisesta sijoituksesta 15,000 dollaria ja 1875 RMR-pistettä. Voitettujen RMR-pisteiden myötä molemmat ovat suuntaamassa PGL Major Stockholm -turnaukseen. IVY-alueelta viisi (5) joukkuetta suuntaa Valven majoreille.