Jampilla ja Derkellä viimeinen haaste – voitolla ensimmäiseen Valorantin kansainväliseen LAN-turnaukseen

Tänään Valorantissa tapahtuu: Jampilla ja Derkellä iso päivä. Olkkosen Team Liquid kohtaa Oxygen Esportsin ja Sirmitevin Fnatic Gambit Esportsin.

Elias ”Jamppi” Olkkonen ja Nikita ”Derke” Sirmitev ovat samassa tilanteessa, sillä molemmilla kyseessä on Valorant-uran suurin haaste. Entiset CS:GO -lupaukset ovat saamassa Riot Gamesin hittipelin uran täysin uuteen kiitoon ja tämä päivä voi auttaa sitä huomattavasti.

EMEA-alueen EMEA Stage 2 Challengers Finals -turnauksen välierät pelataan lauantai-iltana ja panokset ovat massiiviset.

Molempien otteluparien voittaja pääsee edustaamaan Eurooppaa, Turkkia ja IVY-aluetta Valorantin ensimmäiseen kansainväliseen LAN-turnaukseen. Turnaus on osa VALORANT Champions Tour 2021 -kiertuetta ja pelissä on rahan lisäksi VCT-pisteitä.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Illan käynnistää Team Liquid vs. Oxygen Esports ja peli lähtee käyntiin 18:00. Lähtökohdat taistoon ovat selvät, sillä Team Liquid on ennakkosuosikki ja turkkilaiset haastavat.

Adil ”ScreaM” Benrlitom on ollut turnauksessa ratingin perusteella paras pelaaja Derken kanssa. James ”Kryptix” Affleck on tarjonnut massiivisen määrän tulitukea ja Jamppi on ollut villi kortti.

21:00 Fnatic on ennakkosuosikkina Gambit Esportsia vastaan. Derken tilastoja voi ihailla: rating 1.49, K/D 1.5, 23 ensimmäistä tappoa ja vain kahdeksan kertaa ensimmäinen kuolema.

Gambit Esportsin Bogdan ”Sheydos” Naumov on muutamat kerran päräyttänyt Sagena loistavat näytöt pöytään eikä häntä kannata aliarvioida.

Derke on pelannut viimeksi huhtikuussa Gambit Esportsia vastaan CrowCrowdin aikoina. Silloin irtosi 2-0 voitto ja Derke loisti avaamalla peliä. Ottelussa Alexey ”slk” Lunskov siirtyi valmentajan roolista kentälle tuuraamaan.

Pelejä pääset katsomaan tästä linkistä.

Lue myös: Jampin Team Liquid otti huiman voiton – huomasitko erikoisen taktiikan?

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.